Håpet i ditt blikk - En konsert med Frøydis Grorud, Trude Kristin Klæboe, Trygve Skaug og Gospel Explosion Indre Østfold

Arrangementsinformasjon
Default file 1484774490

Håpet i ditt blikk

-En konsert med Frøydis Grorud, Trude Kristin Klæboe, Trygve Skaug og Gospel Explosion Indre Østfold


Velkommen til en konsert med tre strålende artister! Til sammen er Trygve, Frøydis og Trude en spennende, variert og formidlings sterk trio. 

Trygve Skaug er en fremadstormende artist og forfatter fra granskauen i indre Østfold. Han ble først kjent som vokalist og låtskriver for bandet StMorritz. På egne ben har han gitt ut flere plater og til sammen har låtene til Trygve Skaug hatt over 100 uker på norske radiolister siden 2010. Den siste tiden har Trygve fått mye publisitet for sine oversettelser fra engelsk til norsk. Blant annet så oversatte han Maria Mena sin julesang «Home for christmas» som ble «jula hjemme» på norsk.

Sjangermessig beveger han seg fra lun pop til sjelfull folk, fra smårocka americana, til mørkere country og blues, alt blandet inn i en fin pakke med varme og ettertenksomme viser. Trygve har også gitt ut diktbøker og krydrer derfor sine konserter med mikropoesi og varme historier.

Frøydis Grorud er mest kjent som saksofonisten og multiinstumentalist i Beat for beat på NRK1.

I mars 2009 kom hennes første solo-CD, «Himmeldryss» – en instrumentalplate der hun tolker kjente salmer. Det har blitt mange plater etter det både innenfor jazz og mer i retning av populærmusikk. Frøydis er en svært allsidig musiker så det er mange som vil jobbe med henne.

«Duften av liv» er et prosjekt som Frøydis Grorud har etablert sammen med Trude Kristin Klæboe. CD-en kom i 2015 og duoen har hatt mange konserter sammen etter det. Repertoaret er sanger som gir håp og glede i livets ulike faser. 

Trude Kristin Klæboe er en sangerinne, pianistinne og låtskriver med bred erfaring. Hennes varme og inderlige stemme formidler sangene på «duften av liv» på en unik og troverdig måte.

Trude Kristin og Trygve har også innledet et samarbeid. Tittelsporet til denne turneen, «Håpet i ditt blikk» er en sang som Trygve har skrevet til Trude Kristin og som er med på hennes kommende plate. Denne sangen vil dere få premiere på under konserten!

Håpet i ditt blikk

overalt finnes det et hjem                                                                                                                                                                 det finnes bare "oss"
Ingen "vi" og "dem"

trygveskaug
frøydisgrorud
trudekristinklæbo
askim
leifingvaldskaug
kor